Jana Detré

Jana ZW

Praktijk Westmalle

Zandstraat 27

2390 Westmalle

03/290.30.90

 

jana@epicentrum.be

Wie ben ik?

Ik studeerde in 2019 af aan de ‘The International Academy of Osteopathy’ (IAO) te Gent. Nadien breidde ik mijn Bachelor titel uit met een ‘Master of science in Osteopathy’ (Msc. Ost.).

Naast het behandelen van volwassenen met allerhande klachten, gaat mijn aandacht ook uit naar de kleinsten onder ons. Na het behalen van mijn Master titel startte ik daarom de tweejarige postgraduate opleiding ‘Osteopathie bij kinderen’ in Nederland.

Mijn passie voor osteopathie heeft zich naast mijn eigen werk als osteopaat ook vertaald in het begeleiden van stages van collega’s in de opleiding aan de ‘International Academy of Osteopathy’. Blijven studeren en mee zijn met de laatste wetenschappelijke visies en ontwikkelingen, vind ik een must.

Wat inspireert me?

Ik maakte reeds op heel vroege leeftijd kennis met osteopathie. Zo vroeg dat het niet zo zeer een herinnering is maar eerder een verhaal waarmee ik opgegroeid ben. Op anderhalfjarige leeftijd was een osteopathische behandeling de oplossing voor een mechanische blokkade in mijn nek die anders wellicht een enorme negatieve invloed zou gehad hebben op mijn ontwikkeling.

Het was me al snel duidelijk dat het lichaam net als een puzzel uit allerlei kleine stukken bestaat. Allemaal stukken die met elkaar in verbinding staan en invloed hebben op elkaar. Mijn interesse in het menselijk lichaam en mijn passie om mensen te helpen resulteerde in mijn keuze voor osteopathie.

Bijscholingen

Mijn collega’s

Lees zeker onze blog!

Contacteer ons

Praktijk Hansbeke

Begijnhoflaan 22
9850 Hansbeke

tel: 09/256.05.66

email: hansbeke@epicentrum.be

Praktijk Westmalle

Zandstraat 27
2390 Westmalle

tel: 03/290.30.90

email: westmalle@epicentrum.be

Epicentrum Astene

Emiel Clauslaan 9
9800 Astene

Tel: 0483/39 57 09

email: astene@epicentrum.be