4 praktijken

Je kan terecht in één van onze vier praktijken: Westmalle, Hansbeke, Sinaai en Astene. Allen gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid.

Bekijk locaties

15 jaar ervaring

We startten met Epicentrum in 2004; goed voor 15 jaar ervaring. En dan hebben we de ervaring van al onze teamleden nog niet eens samen geteld!

Lees meer over ons

10.840 gelukkige patiënten

Meer dan 10.000 mensen kwamen de voorbije jaren reeds langs in één van onze praktijken. Goed voor ruim 10.840 mensen die we hielpen bouwen aan een gezond lichaam.

U kan bij ons terecht

18 teamleden

Achtien teamleden, allen ontzettend gepassioneerd en gemotiveerd, non-stop bezig met het volgen van de nieuwste bijscholingen, staan paraat om met jou aan de slag te gaan.

Ontdek ons team

Voor wie?

  • Baby's

  • Kinderen

  • Volwassenen

  • Zwanger

  • Sporters

Epicentrum is er voor iedereen. Naast de hierboven omschreven persoonlijke situaties hebben wij ook voor bedrijven op maat gemaakte programma’s.

Onze klachtenbank

Onze klachtenbank!

Je kan met veel klachten te maken krijgen. We zijn erin geslaagd om voor jou een uitgebreide klachtenbank samen te stellen. Je kan er herkenbare situaties vinden maar ook soms zaken waar je niet altijd direct bij stil staat. Neem daarom zeker een kijkje op onze klachtenpagina.

Een handig overzicht

We hebben op de klachtenpagina meest voorkomende indicaties voor osteopathie, eventueel aangevuld met acupunctuur, psychotherapie, bioresonantietherapie…, voor je uitgelegd.

Klachten per doelgroep

De klachten staan gerangschikt per doelgroep. Zo kan je snel je weg vinden. Op de klachtenpagina’s zelf kan je ontdekken waar de klachten vandaan komen, hoe je ze kan behandelen en met wie je contact kan opnemen.

Werk mee aan onze klachtenbank!

Om het overzichtelijk te houden, hebben we niet alles vermeld. Als je je klacht dus niet terugvindt en je hebt er vragen over, stuur ons gerust een berichtje via ons contactformulier! Zo kunnen we samen werken naar een zo mogelijk nog grotere klachtenbank voor alle lezers op deze site. Alvast bedankt!

Trots op ons team!

Wij zijn trots op het team van Epicentrum. Het zijn stuk voor stuk toppers in hun vakgebied maar we willen ook meer zijn. Meer dan enkel ‘problem solvers’!

Onze specialisten zijn actieve luisteraars. We proberen jou en jouw lichaam eerst te begrijpen en oordelen niet. Op basis van de klachten en jouw verhaal gaan we samen op zoek naar de oorzaak en de gepaste behandeling.

Onze specialisten zijn ‘caretakers’, zorgdragers. Specialisten in hun domein maar ook gewone mensen die door hun kennis jou op een andere manier kunnen en willen helpen. Wij ‘zorgen voor jou en jouw lichaam.

Onze specialisten leren jou je lichaam kennen. We gidsen je en leren je de signalen van je eigen lichaam te herkennen en vervolgens leren we je ook te anticiperen.  Met onze tips en richtlijnen willen je een de steun gevenom te bouwen aan een lichaam in evenwicht.

Maak kennis met onze specialisten op de team pagina. Of wil je direct een afspraak maken? Dan kan. Klik dan hier.

Onze disciplines

Epicentrum heeft een team van 18 professionals gespecialiseerd in 10 verschillende disciplines. Naast osteopathie, psychologie/psychotherapie en acupunctuur kun je bij ons ook terecht bij voor mindfulness, coaching, voedingsadvies, kinderpsychotherapie, babymassage en kleuter/kinderyoga.

Praktijk Hansbeke

Praktijk Westmalle

Praktijk Sinaai

Praktijk Astene