3 praktijken

Je kan terecht in één van onze drie praktijken: Westmalle, Hansbeke en Astene. Allen gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid.

Bekijk locaties

20 jaar ervaring

We startten met Epicentrum in 2004; goed voor 20 jaar ervaring. En dan hebben we de ervaring van al onze teamleden nog niet eens samen geteld!

Lees meer over ons

17.810 gelukkige patiënten

Meer dan 15.000 mensen kwamen de voorbije jaren reeds langs in één van onze praktijken. Goed voor ruim 17.810 mensen die we hielpen bouwen aan een gezond lichaam.

U kan bij ons terecht

16 teamleden

zestien teamleden, allen ontzettend gepassioneerd en gemotiveerd, non-stop bezig met het volgen van de nieuwste bijscholingen, staan paraat om met jou aan de slag te gaan.

Ontdek ons team

Voor wie?

  • Baby's

  • Kinderen

  • Volwassenen

  • Zwanger

  • Sporters

Epicentrum is er voor iedereen. Naast de hierboven omschreven persoonlijke situaties hebben wij ook voor bedrijven op maat gemaakte programma’s.

Onze klachtenbank

Onze klachtenbank!

We zijn erin geslaagd om voor jou een uitgebreide klachtenbank samen te stellen. Je kan er herkenbare situaties vinden maar ook klachten of problemen waarbij je niet altijd direct stil staat. Neem eens een kijkje op onze klachtenpagina.

Een handig overzicht

We hebben op de klachtenpagina meest voorkomende indicaties voor osteopathie, eventueel aangevuld met acupunctuur, psychotherapie, bioresonantietherapie…, voor je uitgelegd.

Klachten per doelgroep

De klachten staan gerangschikt per doelgroep. Zo kan je snel je weg vinden. Op de klachtenpagina’s zelf kan je ontdekken waar de klachten vandaan komen, hoe je ze kan behandelen en met wie je contact kan opnemen.

Werk mee aan onze klachtenbank!

Om het overzichtelijk te houden, hebben we niet alles vermeld. Als je je klacht dus niet terugvindt en je hebt er vragen over, stuur ons gerust een berichtje via ons contactformulier! Zo kunnen we samen werken naar een zo mogelijk nog grotere klachtenbank voor alle lezers op deze site. Alvast bedankt!

Trots op ons team!

Trots op ons team! Onze therapeuten zijn stuk voor stuk toppers in hun vakgebied. Ze zijn meer dan enkel ‘problem solvers’!

Onze specialisten zijn actieve luisteraars. We proberen jou en je lichaam eerst te begrijpen en oordelen niet. Op basis van de klachten en jouw verhaal gaan we samen op zoek naar de oorzaak en de gepaste behandeling.

Onze therapeuten zijn ook ‘caretakers’, zorgdragers. Specialisten in hun domein maar ook gewone mensen die door hun kennis jou op een andere manier kunnen en willen helpen.

Onze specialisten helpen je je lichaam te leren kennen. We gidsen je en leren je de signalen van je eigen lichaam te herkennen en vervolgens er ook op te anticiperen.  Met onze tips en richtlijnen willen je een steun geven om te bouwen aan een lichaam in evenwicht.

Maak kennis met onze specialisten op de teampagina. Een afspraak maken kan via deze link.

Onze disciplines

Epicentrum heeft een team van 14 professionals gespecialiseerd in verschillende disciplines: osteopathie, acupunctuur, voedingsadvies en psychologie/psychotherapie voor volwassen en voor kinderen.

Praktijk Hansbeke

Praktijk Westmalle

Praktijk Astene