Kylian Haest

2-5

Epicentrum Westmalle

Zandstraat 27

2390 Westmalle

03/290.30.90

kylian@epicentrum.be

Wie ben ik?

In 2018 behaalde ik mijn masterdiploma in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met afstudeerrichting manuele therapie aan de Universiteit van Antwerpen. Gedurende mijn behandelingen met patiënten groeide het besef dat het menselijk lichaam complexer is dan hetgeen ik in de opleiding had gezien. Dit prikkelde mijn nieuwsgierigheid en leidde ertoe dat ik in september 2018 besloot een vijfjarige opleiding in osteopathie te volgen aan het FICO.

Door deze studie is mijn kijk op het lichaam getransformeerd naar een holistische visie. Ook ontstond er tijdens de opleiding een fascinatie voor anatomie en fysiologie, dit fungeert nu ook als inspiratie in mijn dagelijkse werk als osteopaat.

Wat inspireert me?

Als osteopaat word ik geïnspireerd door de mogelijkheid om samen met de patiënten op zoek te gaan naar de oorsprong van hun klachten, zowel acuut als chronisch. Een cruciaal element in dit proces is een goede communicatie. Het vermogen om effectief te luisteren naar de ervaringen, zorgen en geschiedenis van de patiënt is zeer belangrijk.

Prive vind ik vooral ontspanning en plezier in sporten. Maar ook een rustige natuurwandelingen met mijn honden geven me een waardevolle bron van rust.

Opleidingen
  • Kinesitherapie
  • Osteopathie DO
  • Human movement (Prof. Serge Gracovetsky
  • Lymphatics (Dr. Raymond Perrin)

 

Mijn collega’s

Lees zeker onze blog!

Contacteer ons

Praktijk Hansbeke

Begijnhoflaan 22
9850 Hansbeke

tel: 09/256.05.66

email: hansbeke@epicentrum.be

Praktijk Westmalle

Zandstraat 27
2390 Westmalle

tel: 03/290.30.90

email: westmalle@epicentrum.be

Epicentrum Astene

Emiel Clauslaan 9
9800 Astene

Tel: 0483/39 57 09

email: astene@epicentrum.be