Bioresonantie

Scio-indigo
1736
Wat is bioresonantie?

Ons lichaam en onze cellen bestaan uit frequenties. Frequenties die meetbaar zijn. Bioresenonantie is een methode waarbij we dit meten.  

Hoe gaat bioresonantie in zijn werk?

Als we meten worden er via een computer elektronisch frequenties door het lichaam gestuurd. Dat voel of zie je niet. Maar de computer kan deze frequenties wel meten en op deze manier ook zien welke er storingen of haperingen vertonen.

In onze praktijk worden deze metingen gedaan met een SCIO-INDIGO en een ESP-SCAN.  De ESP-SCAN is een aanvulling die soms extra wordt gebruikt.

Wat kunnen we afleiden uit een bioresonantie?

Daarnaast, kunnen we met deze metingen ook verschillende lichaamssystemen onderzoeken. Storingen op basis van schimmels, parasitaire problemen, energetische blokkades, voedingsmiddelen en tekorten van mineralen/vitaminen kunnen worden gedetecteerd.  Dat allemaal op een andere manier dan een klassieke bloedafname, die soms ook onmisbaar is.

Als alle lichaamssystemen zijn gecontroleerd of de systemen die duidelijke problemen aantonen, worden er de nodige adviezen gegeven zodat het lichaam zich terug kan herstellen.

Hoe lang duurt een bioresonantie?

Afhankelijk van welke meting er wordt gekozen, duurt de eerste sessie 1,5 uur.  Hier wordt het lichaam in totaliteit door gemeten.  De volgende sessie(s) duren 1 uur.