Kinderyoga

fotokinderyoga2
fotokinderyoga1
Kinderyoga

Kinderyoga bevordert je souplesse, kracht en evenwicht, zowel in fysiek als mentaal opzicht. Het is een opkikker voor je zelfvertrouwen en concentratie. Spelenderwijs kom je tot rust en in contact met jezelf en met yoga.

We gaan op reis naar het oerwoud, groeten de zon, zingen, dansen rond het kampvuur. We maken het ook heel stil tijdens de ademoefeningen en heerlijke massages. Dit alles in een sfeer van ‘niets moet, alles mag’, met respect voor jezelf en de ander.

Iedere les bestaat uit dynamische yoga-oefeningen en spelletjes afgewisseld met rustmomenten.

Voor kinderen van 7 tem 11 jaar.

Kleuteryoga

Kleuters ontdekken de wereld heel actief en beweeglijk. Naast de vele inspanningen en prikkels hebben ze ook ontspanning en rust nodig. Kleuteryoga is daarvoor heel geschikt! Spelenderwijs kan je zoon/dochter tot rust komen en in contact met zichzelf en met yoga.

Kleuteryoga bevordert een goede lichaamshouding, motorische vaardigheden en een goede weerstand. Het
is een opkikker voor je zelfvertrouwen, concentratie en emotionele groei.

We gaan op reis naar het oerwoud, groeten de zon, zingen en dansen rond het kampvuur. We maken het ook heel stil tijdens de ademspelletjes en heerlijke massages. Dit alles in een sfeer van ‘niets moet, alles mag’, met respect voor jezelf en de ander.

Iedere les bestaat uit rustgevende en actieve yogaoefeningen, spelletjes afgewisseld met rustmomenten. Ook de ademhaling, de aanraking en de zintuigen komen aan bod.

Voor kinderen van 4 tem 6 jaar.

 

Hoe zit een les in elkaar? Wat mag je verwachten? Bekijk hier een voorbeeldlesje!

Neem hier een kijkje en ontdek hoe een yogales precies verloopt…

 

Wanneer zijn de volgende lessenreeksen of losse workshops?

Er staan momenteel geen nieuwe lessenreeksen gepland.